Välkommen till trädgårdssäsongen 2018

Tjugondedag Knut har just passerat då julen enligt gammal tradition städas ut och det är långt till våren då man på allvar kan börja jobba i sin trädgård. Men det är nu man ska planera inför nästa säsong vilket vi i styrelsen är i full gång med. Vilka aktiviteter ska vi satsa på? Inga sådana är helt spikade ännu men nedanstående aktiviteter står på vår önskelista. Från er medlemmar tar vi gärna mot synpunkter på våra förslag men vi tar även gärna emot förslag på annat vi skulle kunna göra. Ring eller maila oss, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Säsongen 2018-förslag till aktiviteter

  • Trädgårdsvandringar
  • Fjärilsvandring
  • Fågelvandring
  • Kurser i samverkan med Konst & Kulturföreningen (Uppföljningskurs i tillverkning av örtsalvor, Betonggjutning, Växtfärgning)
  • Föredrag om vatten och bevattning. I en tid med allt mer skiftande väder med långa torkperioder följda av perioder där det kommer mycket mer nederbörd än normalt, hur kan man förbereda sig och ta hand om både ett överflöd av vatten som att bevara vattentillgången under torkperioder?

Någon utflykt ska vi också förstås ha men inget utflyktsmål är ännu fastställt. Vi kommer som vanligt även att vara med på loppmarknaden i juli och sälja lotter och växter.

 

Styrelsen

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *