Cermoni för Östersjön

Vi vill göra er uppmärksamma på en aktivitet som sker nu på söndag, se den aviserande texten här under. Det är den första av två aktiviteter som ska uppmärksamma vattnets betydelse för vår miljö och ytterst vår hälsa och överlevnad. Den första av aktiviteterna har tillkommit med kort varsel, vi ber om ursäkt för det. Den andra aktiviteten är ett föredrag om vad vi kan göra för att hantera klimatförändringar, bl.a. de allt vanligare perioderna med överskott av nederbörd och torkperioder. Hur kan man spara vatten? Andra aspekter på klimatförändringar kommer också beröras. Föredraget kommer att hållas på årsmötet i höst.

Styrelsen för Årsta Havsbads Trädgårdssällskap

 

Ceremoni för Östersjön

havet vi delar

Söndag 18 februari
Kl. 14.30

Stora stranden, Årsta havsbad,
Haninge

Det finns fika och eld,
ta med egen mugg och nåt att grilla.

Pendeltåg mot Västerhaninge/Nynäshamn. Buss 846
från Västerhaninge kl 14.00 mot Årsta slott, hållplats
Torget Årsta havsbad.

Kontakt och anmälan:
Eva Charlotta Helsdotter,
ech@resiliency.se
073 960 48 39

Kostnad 40 kr

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *