Valberedningen har ordet

Kära trädgårdsvän,

Hur angelägen är du att Årsta Havsbads lokalavdelning av Trädgårdssällskapet ska finnas kvar? Är du tillräckligt angelägen för att tänka dig ingå i den nya styrelsen? Den nya styrelsen väljs på stämman den 26 augusti 2018. Det kommer att behövas flera nya ledarmöter. Särskilt viktigt är att få en ny ordförande och kassör. Följande ansvarsområden har hittills funnits:

Ordförande
Sekreterare
Kassör
Årstastugan
4 stora blomlådor (till samfälligheten)
Engagera föredragshållare
Fika-fix till olika aktiviteter
Blomförsäljning
Vandringar ( fjärilar, fåglar)
Besök i våra egna trädgårdar i ÅH
Besök  (i 1000-trädgårdar,Sune Tryggs Pelargoner,Plantshopen)

Anmäl ditt intresse till valberedningen så snart som möjligt, men senast den 25/7. Meddela också vilka ansvarsområden du är villig att ta dig an. Även du som idag ingår i styrelsen och inte har meddelat att du ämnar avgå, förväntas svara. Enklast svarar du med vändande mejl, men du kan även anmäla ditt intresse med ett sms.

Somriga hälsningar från valberedningen

Carina Andersson

073-8313130

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *