Trädgårdsvandring & matlagning

Datum: 1 augusti 2018  kl. 12:00 

Plats 1: Trädgårdsvandring, Vår bostads väg 5

Plats 2: Föreningsgården för matlagning

Trädgårdsvandring hos Ingrid Persson, Vår bostads väg 5. Ingrid sommarodlar grönsaker, frukt och bär med stort intresse av matlagning och råvarukvalitet.

Vi börjar med en rundvandring i Ingrids trädgård. Därefter går vi till Föreningsgården för att tillaga röror, sallader, tilltugg, baka bröd och något sött till kaffet. De flesta rätterna kommer att vara lakto-ovo-vegetariska och några veganska.

Menyn styrs av vädrets makter d.v.s. vad som finns att plocka i trädgården eller om någon annan har överskott i sin trädgård och vill ta med råvaror.

Kostnaden (ca 50 kr) betalas kontant på plats alternativt med Swish till Årsta Havsbads Trädgårdssällskap, swishnummer 123 467 62 50. Kostnaden är ett självkostnadspris för hyra av Föreningsgården, inköpta råvaror. Tag med egen dryck om annat önskas förutom vatten, kaffe och te.

Max 15 deltagare. Boka plats, antingen via mail birger.tsk@arstahavsbad.info eller via telefon 073 982 05 28. Ingen av anmälan senare än den 25 juli p.g.a av råvaruinköp och planering.

Välkomna!

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *