Extra årsmöte 22 april kl 14 i föreningsgården

Vid årsmötet 2018 fanns inga förslag på nya ledamöter till styrelsen. Såväl ordförande, kassören som ytterligare tre styrelseledamöter hade avgått.  Vid mötet valdes istället en interimsstyrelse som fick uppdraget att försöka hitta nya styrelseledamöter och fundera ut hur verksamheten ska bedrivas i framtiden. Mötet beslöt även att ett extra årsmötet skulle hållas i mars 2019 där det skulle bestämmas om föreningen måste läggas ner pga. av att man inte kan finna nya styrelseledamöter. Ett alternativ kan också vara att föreningen fortlever som en sektion inom någon annan förening.

Datum för det extra årsmötet har bestämts till en senare tidpunkt än den utlovade och kommer istället att hållas kl 14 annandag påsk (22 april) i föreningsgården. Det är då det kommer att avgöras om föreningen kan fortleva. Du som kan tänka sig att ta en styrelseplats kontakta någon i interimsstyrelsen!

 

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *