Lotteri lördagen den 13 juli

Avsaknandet av en komplett styrelse gör att antalet aktivitet som föreningen anordnar blir ytterst begränsad och sporadisk. Men lördagen den 13 kommer vi att vara på plats vid loppmarknaden och sälja lotter mellan kl. 9 och 13. Det blir många gröna vinster i form av blommor för vi är ju ett trädgårdssällskap. Det finns även planer på att göra en utflykt senare under sommaren som kommer att annonseras på anslagstavlorna, facebook och här på hemsidan.

Vid lotteriet har vi i år valt att ha direktdragning av vinsterna istället för en gemensam dragning vid senare tidpunkt.

Vår styrelse saknar fortfarande såväl en ordförande som några ordinarie styrelsemedlemmar. Du kan anmäla ditt intresse samtidigt som du köper lotter.

 

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *