En fråga om medlemsskap

Söndagen den 8 september hölls ett möte på restaurang Hårsfjärden vid Torget. En ny styrelse valdes och vi har fått en ny ordförande som heter Stefan Flood. Stefan är en mångårig medlem i trädgårdssällskapet. Han kommer att presentera sig själv i vår artikel i det kommande numret av Årsta Havsbladet.

Föreningsverksamheten har varit vilande sen årsmötet 2018 och så har även vår anslutning varit till Riksförbundet Svensk Trädgård. Inga inbetalningskort har kunnat skickas ut till de som var medlemmar 2018 och vi har ingen aktuell siffra på hur många medlemmar vi är. Det är ju aldrig bra för en förening när det blir uppehåll i verksamheten eftersom man riskerar att tappa medlemmar. Vi hoppas förstås att alla våra gamla medlemmar förblir oss trogna. Ju fler betalande medlemmar vi har desto fler aktiviteter kan vi anordna.

För att kunna aktivera vår anslutning till Riksförbundet behöver de veta hur många vi är, vi behöver alltså få svar på om ni vill kvarstå som medlemmar eller inte? Vi behöver svaret (ja eller nej) innan den 25 oktober eftersom inbetalningskorten för nästa års medlemskap ska hinna distribueras med nästa utskick av tidningen Hemträdgården. Lämna svaret till birger.tsk@arstahavsbad.info.

Även om ni inte önskar kvarstå i föreningen så skulle vi uppskatta ett svar så att vi kan pricka av er mot den gamla medlemslistan. Medlemmar som inte har angivit att de har e-post kommer vi att kontakta via telefon.

 

Med vänlig hälsning Birger Sjögren (sekreterare) Tel: 073 982 05 28

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *