Till våra medlemmar

Arbetet med att ta fram ett program för sommarens aktiviteter pågår. Den rådande epidemin skapar dock stor osäkerhet om vad som är lämpligt att utföra och så fall när. Farsoten har slagit hårt mot vårt samhälle och förstås även föreningslivet. Det sociala umgänget är satt på undantag. Äldre människor + 70 tillhör riskgruppen och ska i mesta möjliga mån undvika sociala kontakter. Det gäller även många av oss som sitter i styrelserna och bör därför stanna hemma i största möjliga utsträckning. Vi kan därför inte starta upp någon verksamhet förrän kulmen av epidemin passerats och ansvariga myndigheter meddelar att det är säkert att röra sig ute och mötas i sociala sammanhang. Vi återkommer med ett preliminärt program men när det kan iscensättas får vi återkomma till.

Styrelsen för Årsta Havsbads Trädgårdssällskap

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *