Satsa på Trädgården i sommar

Information från Årsta Havsbads Trädgårdssällskap

 I år är våra trädgårdar viktigare än på länge. De ger oss möjlighet till nyttiga och roliga aktiviteter med våra vänner utomhus utan att komma varandra för nära. Särskilt värdefullt när många aktiviteter är inställda.

Trädgårdssällskapet har startat säsongen med att förse Museistugan vid Torget med blommor (pelargoner på verandan) och att vårrensa dess rabatter. Vi håller just på med att undersöka möjligheterna till att komplettera stugan med ett växthus eftersom det är en central plats att träffas på för att odla och snacka trädgård.

Vi har nu en nygammal sammankallande, Birger Sjögren, fram till kommande årsmöte i slutet av augusti.  Honom och vår övriga styrelse ser du på vår hemsida  www.arstahavsbad.info.  Där kommer du även att kunna se vårt sommarprogram liksom på våra affischer som vi sätter upp på anslagstavlorna före våra aktiviteter. Du kan också nå oss på vår mailadresstsk@arstahavsbad.info.

På årsmötet i augusti väljer vi ny styrelse.  Då välkomnar vi också nya trädgårdsvänner i vår styrelse.

I slutet av sommaren kommer vi att bjuda in dig till några trädgårdsvandringar i Årsta Havsbad. Det finns mycket att se och uppleva i våra trädgårdar.

Du blir medlem i trädgårdssällskapet genom att gå in på Riksförbundet Svensk Trädgårds hemsida www.tradgard.org, och där lösa medlemskap alternativt ringa riksförbundets  medlemsservice på telefon 08- 792 13 15 måndagar till torsdagar 9 -12.  Det är viktigt att uppge den lokalförening du vill  tillhöra, dvs  Årsta Havsbads Trädgårdssällskap med kod 0117.

Medlemsavgiften är 315 kronor och för den får du medlemstidningen Hemträdgården  med sex nummer om året. Du får också fri rådgivning av förbundets trädgårdsrådgivare och rabatterbjudanden av förbundets samarbetspartners.

Unna dig en grön sommar i Årsta Havsbad! När det nu blivit svårare att resa är det viktigt att göra vår närmiljö grön och inbjudande.

Vi ses i trädgården!

Styrelsen

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *