Trädgårdsutflykt 28 juni

Söndagen den 28 juni äger 1000 trädgårdar rum, ett evenemang som anordnas av Gunnel Carlson, trädgårdsjournalist, tillsammans med Riksförbundet Svensk Trädgård och Studiefrämjandet.

Då öppnar trädgårdar i hela landet för besök av trädgårdsintresserade. Vi bjuder in till en gemensam utflykt i egna bilar till två trädgårdar, Sjöbergs trädgård, Betebyvägen 25 i Österhaninge och Lillvreten, Vretlundavägen 42 i Tungelsta. Vi samlas vid Torget för avfärd kl. 14. Kom i god tid! Har man inte egen bil brukar vi samåka i mån av plats men det får i så fall ske på egen risk. Sjöbergs trädgård ligger dock gott och väl inom cykelavstånd, ca 5 km från Årsta Havsbad. Det ska bli trevligt att låta sig inspireras av andras trädgårdar, samla på sig tips om växter och få idéer för den egna trädgården.

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *