Trädgårdsvandringar 2020

Det är väl dags för lite trädgårdsvandringar här i Å-H och Ni som vill visa upp er trädgård för oss som är intresserade kan väl skriva när ni tycker det är en bra tid att vi kommer till Er. Det är visserligen coronatider men en trädgårdsvandring utomhus går att genomföra bara vi alla hjälps åt att följa de regler och anvisningar som finns för att undvika smitta.

Vi bör dock försöka göra en lista så att vi inte krockar med varandra. Använd kontaktformuläret https://www.arstahavsbad.info/tsk/kontakta-oss/

på vår hemsida och anmäl ert intresse så får vi sedan försöka jämka ihop en lista.

Alltid så roligt att se olika växter, träd och blommor  för vi kan ju lära av varandra väldigt mycket och kanske berätta hur man gödslar och fixar. Så välkomna med ett trädgårdsvandringsförslag från Er till oss i styrelsen Årsta Havsbads  Trädgårdssällskap.

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *