Vårt trädgårdssällskap behöver en NYSTART med nya styrelsemedlemmar!

Nu är det 18 år sedan Årsta Havsbads Trädgårdssällskap bildades. Det har under dessa år genomfört aktiviteter som kurser, gästföreläsare, trädgårdsvandringar, utflykter mm till glädje för trädgårdsintresserade.

Men nu behöver sällskapet en rejäl NYSTART. Flera i styrelsen har aviserat att de avgår i samband med årsmötet i augusti. Vi behöver minst tre nya ordinarie ledamöter bland annat en ordförande och en ny kassör. Att värva nya styrelsemedlemmar är i år en uppgift som fallit på styrelsen.

Det är lärorikt och kul att vara med i vårt trädgårdstokiga gäng. Man lär sig hur man lätt kan förbättra sig som odlare. Får många tips. Vi har faktiskt mycket bra på gång. Bland annat ett växthus vid museistugan. Medel saknas inte. Sällskapets ekonomi är mycket god vilket  gör att vi kan genomföra många intressanta program.

Nu hänger det på er nya och gamla medlemmar och andra Årstabor om sällskapet ska kunna utvecklas vidare. Får vi inga förslag senast på årsmötet så tvingas vi förändra och i värsta fall lägga ner vår verksamhet. Alternativt kan vi gå samman med ett annat sällskap med likartad verksamhet. Det är ni medlemmar som avgör hur vi går vidare på vårt årsmöte.

Du som är trädgårdsintresserad, vill förbättra dina odlingar och kan tänka dig en styrelseplats, kontakta Birger Sjögren.

Helst redan nu (birger.tsk@arstahavsbad.info )

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *