Trädgårdsvandring

Onsdagen den 28 juli kl. 18-20

Vi bjuder in till en gemensam utflykt i egna bilar till Mariana Sjöbergs trädgård, Betebyvägen 25 i Österhaninge. Vi samlas vid Torget för gemensam avfärd. Kom i god tid! 

I mån av plats brukar den som inte har egen bil kunna samåka, men nu i pandemitider sker det på egen risk!

Alternativt kan man cykla. Sjöbergs trädgård ligger ca 5 km från Årsta Havsbad, gott och väl inom cykelavstånd. Åk i riktning mot Dalararövägen. När Årsta Havsbadsvägen svänger höger i skogspartiet efter fältet och golfbanorna svänger man vänster in på den smala Betebyvägen. Observera att vägen omedelbart delar sig, välj den vänstra. Betebyvägen leder ner mot lantbruket vid Stadsberga, nära Pullans hönseri.

Sjöbergs trädgård besökte vi även förra året. Om den skrev vi då att den är stor, man kan lätt vandra runt och hålla avstånd till varandra. Den är indelad i flera rum där man kan hitta det det mesta, där finns växthus, små och stora dammar, perennrabatter, olika buskar, en humleodling, fruktträd och bärbuskar.

Välkomna!


Kontaktperson:
Birger Sjögren, tel: 073 982 05 28

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.