Årsmöte

Lördagen den
28 augusti kl.14

Trädgårdssällskapets medlemmar
KALLAS
till årsmöte i föreningsgården i
Stora Badparken.

Nu behöver vi stöd från er medlemmar!

Vi har flera vakanser i styrelsen men inte lyckats få några förslag på kandidater. Bland annat behövs en ny ordförande efter avgående Ingwar Åhman-Eklund. Om ingen vill ta den rollen det blir det svårt att fortsätta driva föreningen.

Vi behöver även diskutera formerna för hur föreningen ska drivas framöver. Riksförbundet kommer att höja sin andel av medlemsavgiften vilket har fått styrelsen att fundera på om föreningen ska vara kvar i Riksförbundet? Är vi fristående minskar kostnaden för att vara medlem i föreningen vilket gör det överkomligare att bli medlem. Nackdelen är förstås då att vi inte längre får tidningen Hemträdgården och i övrigt mister möjligheten att få gratis rådgivning och de andra förmåner som Riksförbunder idag ger oss. Mer info finns i en av de årsmöteshandlingar som bifogas.

Kaffe med fikabröd kommer att finnas för den som vill ha, det bjuder vi på!


Välkomna!


Årsmöteshandlingar

Det här inlägget postades i TSK. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.