Kalendarium

Sommarprogrammet 2022   

Söndagen den 8 maj kl. 12-15 växtbytardag hemma hos Stefan
Ärlemalm. Som tidigare år arrangerar Stefan en växtbytardag hemma i sin trädgård, Årsta
Havsbadsvägen 56.
Lördagen den 21 maj kl. 14 vid museistugan, torget. Plantering och sådd i en ny rabatt, en aktivitet inriktad mot barnfamiljer. Tag med egna fröer eller plantor, och gärna sådana som motsvarar den tidsepok museistugan representerar. 
Lördagen den 28 maj kl. 14 snickrar vi holkar vid museistugan (eller
vid dåligt väder på föreningsgården).  En aktivitet för barn och vuxna. Fåglar och
fladdermöss liksom insekter behöver alla någonstans att bo. Föreningen skaffar in material för bygge av holkar och håller med verktyg. Deltagare får betala ett självkostnadspris.
Onsdagen den 1 juni kl. 07:00, fågelskådning under ledning av Paulo Bartoletto. Utgångspunkt för vandringen är föreningslokalen (gamla konsumbutiken) i Karlslund. Vi vandrar i Årsta Havsbad med närmaste omnejd. Oömma skor och klädsel efter väderlek. Ta gärna med något att dricka och lättare förtäring som till exempel fika. Efter att vi lyssnat efter fåglar ett tag kan det vara skönt med en paus för att fika tillsammans. En kikare kan vara bra att ta med sig.
Fredagen den 17 juni. Planeringsmöte för renoveringen av den gamla dammen på den före detta hotelltomten. Vi träffas då vid föreningslokalen i Karlslund kl. 13.00 (OBS ändrad tid och mötesplats)
Lördagen den 10 juli kl. 11.00 (OBS Nytt Datum) Fjärilsvandring med utgångspunkt från Museistugan vid Torget i Årsta Havsbad med Martin Olofsson från Huddinge som tidigare forskat om fjärilar. (Reservdag vid regnväder är söndagen den 10 juli kl. 11.00. Fjärilar kräver vackert
väder för att flyga.)
Onsdagen den 31 augusti kl.18 (OBS ändrat datum). Årsmöte i Karlslunds föreningslokal.
Lördagen den 3 september. Vi deltar i Konst & Kulturföreningens höstmarknad och försäljning av egenproducerade grönsaker.
Tisdagen den 20 september kl. 14 (obs, nytt datum) vid Årsta Havsbadsvägen 85 B. Trädbeskärning under ledning av Lars Samuelsson.
Lördagen den 15 oktober kl. 14 i föreningslokalen vid Karlslund. Syrning av grönsaker. Ulf och Berit lär oss syra grönsaker.
Lördagen den 26 november med Julpyssel är inställt. Lördagen den 26 november med julpyssel är inställt.
December. Vårt deltagande i julmarknaden är inställt.

Observera att programmet kan påverkas av oförutsedda händelser så gå gärna in på vår hemsida emellanåt så att ni inte missar eventuella förändringar.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *