Kalendarium

Sommarprogrammet 2021

  • Växtbytardag söndagen den 16 maj kl. 11-13 hemma hos Birger Sjögren, Årsta Havsbadsvägen 85B
  • Trädgårdsrundvandring i Michael Johansson trädgård, Idrottsvägen 26 i slutet av juni. När det kan ske meddelas senare så håll utkik på anslagstavlor och vår hemsida.
  • Blomstervandring i slutet av juni/början av juli. Utgår!
  • Fjärilsvandring med Catarina 7 juli 2021. Startpunkt för vandringen är vid Museitstugan vid torget. Tidpunkt meddelas senare. Vid regn och mulet väder ställs vandringen in eftersom inga fjärilar flyger vid dåligt väder. Om möjligt försöker vi då genomföra vandringen vid ett senare tillfälle.
  • Trädgårdsvandring hos Mariana Sjöbergs trädgård Betebyvägen 25 Österhaninge torsdagen den 28/7 kl. 18-20, obs nytt datum. Vi tar oss dit i egna bilar eller så kan man cykla (ca 5 km). I juli är nog de flesta vaccinerade så att man troligen kan samåka om man är vaccinerad och inte har egen bil. Om det är möjligt avgörs av de då gällande restriktionerna.
  • Utflykt i augusti till Sonja och Harald Speer, Uppmälby gård i Björnlunda, 8 mil sydväst om Stockholm. Tidpunkt meddelas senare. Vid Uppmälby gård bedriver man ett biodynamiskt jordbruk med inriktning på självhushållning. Sonja och Harald levererar biodynamiska produkter till skolor, daghem och restauranger. Även vid den här utflykten gäller att vi transporterar oss i egna bilar. Tyvärr måste vi ställa in aktiviteten, Uppmälby Gård har drabbats av översvämningar vilket gör att man inte kan ta emot oss. Eventuellt kan det bli en utflykt senare i höst, slutet av september eller i början av oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *